Soft Skills Academy - Istočno Sarajevo

Investiraj u sebe, isplati se!

Prijavi se

Često postavljana pitanja

Šta je Soft Skills Academy?

Soft Skills Academy je seminar ličnih i profesionalnih vještina namjenjen svim studentima Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Tokom trodnevnog seminara svi učesnici ce proći kroz četiri treninga iz oblasti „mekih vještina“ i imaće priliku da rade na sopstvenom usavršavanju i razvoju ličnih i profesionalnih vještina neophodnih za uspješnu karijeru. Pročitajte više ovde.

Šta su „meke vještine“ (soft skills)?

Meke vještine su osnovne vještine koje su nam potrebne za uspjeh u poslu. To je skup ličnih osobina, koje uključuju socijalne vještine, komunikativnost, fleksibilnost, lične navike, optimizam, emocionalnu inteligenciju...

Kakvu ja korist imam od Soft Skills Akademije?

Steći ćete vještine koje skoro svi poslodavci danas traže od svojih zaposlenih. Bićete sposobni da brže napredujete u karijeri, da se unapređujete i budete samouvjereni i uspješni. Za početak, učiniće vas konkurentnijim na tržištu rada i daće poslodavcu razlog da baš vas primi na posao, pored velikog broja drugih kandidata. Nakon završene akadmije dobijate sertifikat i CV dodatak.

Ko sve može da se prijavi na akademiju?

Na Soft Skills Akademiji mogu učestvovati svi studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Potrebno je da ste redovan student nekog od fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, na osnovnom ili master studiju. Potrebno je ponijeti indeks kao dokaz.

Koliko košta učestvovanje na Soft Skills Akademiji?

Učestvovanje na akademiji je potpuno besplatno. Polaznicima će biti obezbijeđena užina i osvježenje tokom cijelog dana.

Kako da se prijavim na akademiju?

Prijaviti se možete popunjavanjem ovog formulara. Potrebno je popuniti sva obavezna polja i poslati formular. Na svoju email adresu ćete dobiti obavještenje o prijavi na Soft Skills Akademiju. Lista polaznika akademije će biti objavljena na ovom sajtu i na našoj facebook stranici.

Kako se vrši selekcija prijavljenih kandidata?

Selekciju polaznika će vršiti organizacioni odbor. Blagu prednost imaju tehnički fakulteti i drugi fakulteti sa niskim nivoom obrazovanja u oblasti „mekih vještina“. Takođe, studenti završnih godina i apsolventi će imati prednost, jer spadaju u grupu koja će najprije osjetiti potrebu za ovim vještinama. Vodićemo računa i o tome da bude što veći broj polaznika sa različitih fakulteta.

 

Ako imate neko pitanje na koje nismo odgovorili, pošaljite nam i mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u što skorijem roku.