Soft Skills Academy - Istočno Sarajevo

Investiraj u sebe, isplati se!

Prijavi se

Šta je Soft Skills Academy?

Soft Skills Academy je trodnevni seminar namjenjen svim studentima Univerziteta u Istočnom Sarajevu. To je seminar ličnih i profesionalnih vještina koje su potrebne svakom pojedincu da bi imao uspješnu karijeru i samostalno napredovao u njoj. Cilj ovog seminara je sticanje i unapređenje „mekih vještina“ kod studenata tehničkih ali i drugih fakulteta na našem univerzitetu na kojima se ne praktikuje razvijanje ovih vještina u redovnoj nastavi.

Soft Skills Akademiju organizuje udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC, Lokalni komitet Istočno Sarajevo, uz podršku Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu i Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Soft Skills Akademija će biti održana od 12. do 14. decembra 2014. godine, na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu. Priliku da učestvuju na akademiji će dobiti 40 studenata sa svih fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Prednost pri izboru imaju studenti završnih godina i studenti tehničkih fakulteta.

Tokom trodnevnog seminara svi učesnici ce proći kroz četiri interaktivna treninga iz oblasti „mekih vještina“ i imaće priliku da rade na sopstvenom usavršavanju i razvoju ličnih i profesionalnih vještina neophodnih za uspješnu karijeru. Treninge ce držati sertifikovani EESTEC treneri iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Po završetku akademije, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora i CV dodatak.

Učestvovanje na akademiji je besplatno.